Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Båd og fritid

Båd og fritid

Opret dig i dag

Opret nu!
Båd og fritid

Nyheder i Århusbugten

Aldrig før har der været så meget vind som den dag i august hvor vi var på optagelse i Egå.
Vi tog ud i Århusbugten med en skøn ny Bavaria 40 Cruiser for at teste sejlegenskaber og for at se det nye design både oppe på dæk og ikke mindst nede om læ. Men hold op hvor skulle vi få prøvet vores sejlkundskaber af. Det blæste mellem 12 og 14m/sek., og da vi tidligere aldrig har været ude med sejlbåd i over 6-7m/sek var det da lidt af en prøvelse. Så selv om Michel Floor ønskede at sætte alle sejl, måtte vi erkende at det var nødvendigt at ”rebe” storsejlet en kende.
Allerede da Genuaen var ude sejlede vi 5-6 knob, og efter at storen blev sat, kom vi endnu mere op i fart. Til sidst sejlede vi ca. 8-9knob på en behagelig ”Halvvind”. Det blev til et par timer med store oplevelser på vandet.
Vi testede også den smukt designede Greenline ”hybrid” for at se hvordan den teede sig i det barske vejr, og det viste sig at det faktisk har stor betydning, at båden har sejlskibsskrog med skråtstillede finner, da det bevirker at båden sejler utroligt sikkert i de ellers kraftige bølger. Selv med 5 knob og EL drift var det super lækkert.
Danboat har aflyst deres årlige udstilling i Marselisborg, og derfor overraskede det da man i Egå har arrangeret sin egen ”alternative” udstilling (eller Åbent hus arrangement), hvor der foreløbig er 40 udstillere tilstede. Denne store udstilling kan opleves i weekenden d. 2-4 september, hvor der er fri entre for alle.
Vi så nærmere på DEFA alarmsystemer og alt det man i dag kan få en alarm til. Det er helt utroligt hvor meget man kan gøre for at sikre sin båd, eller andre værdier.
Endvidere så vi nærmere på den nye Simrad NSS Sport, som er et unikt produkt der kan sammenkobles med alt andet udstyr i båden. Radar, ekkolod osv. Så alle data kan sammensættes på alle tænkelige måder man måtte ønske. Et produkt der fremvises på Palby’s stand i samarbejde med Netbaad i Egå havn.


Læs mere

Flere afsnit af "Båd og fritid"