Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

)

Fejlmeld
HD er fra
Qvortrups valg

Johanne Schmidt-Nielsen

Twitter: @QvortrupHenrik
Facebook: Henrik Qvortrup

Det er Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen, der denne gang er gæst hos Henrik Qvortrup.

Det bliver til et meget engageret interview, der blandt andet handler om de nuværende vilkår på landets plejehjem, som Johanne Schmidt-Nielsen ikke er tilfreds med: ”Der er for mange, som er alene.”

Dagpengereformen kommer også under behandling, ligesom dækningen af den politiske debat på Christiansborg: ”Sådan nogen som Dig har så travlt med alle de der rygter. Ved I slet ikke, at det er rigtige mennesker, det her handler om? Der er så mange, der er på lur efter sladder,” siger hun til Henrik Qvortrup, der stille og roligt bliver sat på plads af Johanne Schmidt-Nielsen, som ikke vil høre tale om, at hun sidder i spidsen for et studenter-parti.
”Personrelationer betyder noget i den politiske proces, men der er alt for meget fnidder og fnadder i den politiske reportage,” udbryder Johanne Schmidt-Nielsen i programmet, hvor der er tid til at fortælle hele historien, så vi kommer uden om alt det fnidder, der fylder sendefladen andre steder.

Johanne Schmidt-Nielsen slutter af med at dele sine overvejelser om hendes egen politiske udvikling, der har stået på oppe på den landspolitiske scene i snart syv år, og det er et oplagt problem for den unge fremadstormende politiker, for kommer valget efter sommerferien, så falder hun for Enhedslistens egne tidsbegrænsninger og vil ikke kunne genopstille.


Folketingsvalget kommer på et eller andet tidspunkt inden efteråret 2015.

Frem til valget vil Danmarks absolut bedste politiske kommentator, Henrik Qvortrup, tage pulsen på toppolitikerne i Danmark.

"Vi er glade for, at Qvortrup har taget imod vores tilbud om at lave et aktuelt politisk program", siger dk4s administrerende direktør, Stig Hasner. "Qvortrup er efter min opfattelse Danmarks bedste politiske tv-kommentator og jeg tror der er mange, ligesom jeg, der har savnet ham på tv-skærmen."

"Og jeg glæder mig til igen at beskæftige mig med det, der ligger mit hjerte allernærmest, nemlig politik", siger Henrik Qvortrup, der til februar i samarbejde med MetroXpress præsenterer en helt ny hjemmeside dedikeret til politik - "DAGENSQ".


Læs mere

Flere afsnit af "Qvortrups valg"