Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

)

Fejlmeld
HD er fra
Qvortrups valg

Søren Espersen

Twitter: @QvortrupHenrik
Facebook: Henrik Qvortrup

Det er en afdæmpet og besindig Søren Espersen fra Dansk Folkeparti, som er gæst i Qvortrups Valg denne søndag.
Og skønt Henrik Qvortrup går hårdt til Søren Espersen, så formår den drevne politiker at tage brodden ud af de skarpe spørgsmål og bringe sagerne ned i et tøjlet tempo, som bringer mange klare holdninger og svar for en dag.
Interviewet med Søren Espersen handler blandt andet om muhamedtegningerne, den franske satiremassakre og om partimedlemmer, som falder uden for den erklærede politik i Dansk Folkeparti.


Folketingsvalget kommer på et eller andet tidspunkt inden efteråret 2015.

Frem til valget vil Danmarks absolut bedste politiske kommentator, Henrik Qvortrup, tage pulsen på toppolitikerne i Danmark.

"Vi er glade for, at Qvortrup har taget imod vores tilbud om at lave et aktuelt politisk program", siger dk4s administrerende direktør, Stig Hasner. "Qvortrup er efter min opfattelse Danmarks bedste politiske tv-kommentator og jeg tror der er mange, ligesom jeg, der har savnet ham på tv-skærmen."

"Og jeg glæder mig til igen at beskæftige mig med det, der ligger mit hjerte allernærmest, nemlig politik", siger Henrik Qvortrup, der til februar i samarbejde med MetroXpress præsenterer en helt ny hjemmeside dedikeret til politik - "DAGENSQ".


Læs mere

Flere afsnit af "Qvortrups valg"