Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

)

Fejlmeld
HD er fra
Qvortrups valg

Holger K. Nielsen

Twitter: @QvortrupHenrik
Facebook: Henrik Qvortrup

Holger K. Nielsen (SF) er gæst i denne udgave af Qvortrups Valg.
Et af emnerne er den faneflugt, som Socialistisk Folkeparti oplevede, da partiet trak sig fra den socialdemokratisk ledede regering i februar 2014.
”Jeg bryder mig ikke om det, jeg kan ikke forstå sådan noget. Når man er på topniveau i et parti, så mener jeg, man har nogle forpligtelser i forhold til det parti, og så kan man jo ikke lige pludselig sige, at man hele tiden har været et andet sted. Det er en form for degenerering, at man uden videre kan springe fra parti til parti,” siger den forhenværende partiformand, udenrigsminister og skatteminister.

SF var regeringspartner i 28 måneder. Mange menige SF’ere mener, at det var frugteløst, og at man ikke i den nærmeste fremtid skal indtræde i en ny regering. Holger K. Nielsen er lodret uenig i dette synspunkt. Regeringsperioden gav en værdifuld erfaring, som SF skal omsætte til direkte magt ved førstkommende lejlighed, ”det bliver ikke efter næste valg, men på sigt så vil det da stadigvæk være noget, vi arbejder ud fra. Men om det kommer til at ske, mens jeg lever, det ved jeg da ikke noget om,” slutter en stadig menneskelig og politisk stærk kæmpe, som er fuld af demokratisk kampgejst og krystalklar over at indflydelse koster. Holger K. Nielsen er af den opfattelse, at regeringsposter koster dyrt, og den pris skal SF være klar til at betale, næste gang et muligt regeringssamarbejde viser sig.

Mød en veloplagt og velovervejet Holger K. Nielsen i Qvortrups Valg.Folketingsvalget kommer på et eller andet tidspunkt inden efteråret 2015.

Frem til valget vil Danmarks absolut bedste politiske kommentator, Henrik Qvortrup, tage pulsen på toppolitikerne i Danmark.

Det sker her på dk4 hver søndag formiddag kl. 11 i programmet "Qvortrups Valg". Programmet bliver også udsendt søndag kl. 19.30 og 22.30, mandag kl. 17.00, tirsdag kl. 00.00 og onsdag kl. 09.00.

"Vi er glade for, at Qvortrup har taget imod vores tilbud om at lave et aktuelt politisk program", siger dk4s administrerende direktør, Stig Hasner. "Qvortrup er efter min opfattelse Danmarks bedste politiske tv-kommentator og jeg tror der er mange, ligesom jeg, der har savnet ham på tv-skærmen."

"Og jeg glæder mig til igen at beskæftige mig med det, der ligger mit hjerte allernærmest, nemlig politik", siger Henrik Qvortrup, der til februar i samarbejde med MetroXpress præsenterer en helt ny hjemmeside dedikeret til politik - "DAGENSQ".


Læs mere

Flere afsnit af "Qvortrups valg"