Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

)

Fejlmeld
HD er fra
Qvortrups valg

Morten Bødskov

Twitter: @QvortrupHenrik
Facebook: Henrik Qvortrup

Samtalen handler blandt andet om Mortens Bødskovs fald fra den ministerielle tinde, hvor en sag om PET og Christiania endte med at koste den socialdemokratiske minister posten. Morten Bødskov siger til Henrik Qvortrup – og alle os andre - at om en tilsvarende situation opstod igen en gang i fremtiden, ville han gøre nøjagtig lige som sidst.

Den tidligere justitsminister taler også gerne og længe om faren for terrorisme i Danmark: ”Hvis man mener, man skal være en del af Danmark, og hvis man mener, man har tænkt sig at blive her, så har jeg ikke noget i mod, at man praktiserer sin religion, men så er der en forpligtelse fra de her imamer, til at de i højere grad tager afstand fra de her ekstremister. Fordi det er jo også med til at sikre dem en bredere tillid og en afmontering af de bekymringer, som mange almindelige danskere har, over for islam.”

Desuden er mediernes behandling af statsminister Helle Thorning-Schmidt oppe at vende ligesom Mortens Bødskovs tilgang til den folkelige debat ude blandt vælgerne:
”Jeg kan da godt få med grovfilen ude i Rødovre Skøjtearena, når jeg er der for at heppe på de lokale ishockeyhelte. Andre klapper mig på ryggen over den bandepakke, jeg var med til at lave”, fortsætter den tidligere justitsminister, som er begejstret for at møde vælgerne over en fadøl og en grillpølse i den lokale sportsarena.


Folketingsvalget kommer på et eller andet tidspunkt inden efteråret 2015.

Frem til valget vil Danmarks absolut bedste politiske kommentator, Henrik Qvortrup, tage pulsen på toppolitikerne i Danmark.

Det sker her på dk4 hver søndag formiddag kl. 11 i programmet "Qvortrups Valg". Programmet bliver også udsendt søndag kl. 19.30 og 22.30, mandag kl. 17.00, tirsdag kl. 00.00 og onsdag kl. 09.00.

"Vi er glade for, at Qvortrup har taget imod vores tilbud om at lave et aktuelt politisk program", siger dk4s administrerende direktør, Stig Hasner. "Qvortrup er efter min opfattelse Danmarks bedste politiske tv-kommentator og jeg tror der er mange, ligesom jeg, der har savnet ham på tv-skærmen."

"Og jeg glæder mig til igen at beskæftige mig med det, der ligger mit hjerte allernærmest, nemlig politik", siger Henrik Qvortrup, der til februar i samarbejde med MetroXpress præsenterer en helt ny hjemmeside dedikeret til politik - "DAGENSQ".


Læs mere

Flere afsnit af "Qvortrups valg"