Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

)

Fejlmeld
HD er fra
Qvortrups valg

Mads Holger

Twitter: @QvortrupHenrik
Facebook: Henrik Qvortrup

Det er folketingskandidat for Det Konservativ Folkeparti Mads Holger, som denne gang er gæst hos Henrik Qvortrup.


Mads Holger er teolog, forfatter og meningsdanner – og nu også folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti.

”Jeg vil i folketinget fordi jeg gerne vil gøre noget godt for mit land. Det lyder banalt, men jeg mener det faktisk.”
”Jeg savner det Danmark jeg voksede op i,” åbner Mads Holger denne intense samtale med Henrik Qvortrup, som straks forsøger at nå frem til, hvad det er, der skal gøres anderledes, for at de konservative skal genfinde fordums storhed.
Mads Holger forklarer derpå, at den nye linje er lagt med Søren Pape, og den skal foldes ud, når det nyvalgte folketing træder sammen.
For det er jo først efter, man er kommet i Folketinget, at man kan gøre sin indflydelse gældende, siger Mads Holger og fortsætter:
”Jeg vil gerne have en streng justitspolitik. Jeg tror, at folk er træt af den her manglende evne til at sondre mellem ofre og gerningsmænd.”

Et af slagnumrene i folketingskandidatens valgprogram er en fikseret skat på maksimalt 40 procent, og Henrik Qvortrup spørger i den forbindelse, om sådan en lav skattesats kan være fundament for det velfærdssystem, vi kender i dag.
”Ja det mener jeg – sådan i det store og hele,” siger Mads Holger, for så straks at tilføje.” Nej det kan det ikke. Det redder samfundet.”
Blandt de forhold som Mads Holger gerne ser ændret er SU til hjemmeboende børn. Den skal væk.
Ligesom han er imod børnechecken til formuende forældre.

Samtalen med Qvortrup bølger frem og tilbage i et hæsblæsende tempo, hvor Mads Holgers politiske ambitioner sættes på en hård prøve.Folketingsvalget kommer på et eller andet tidspunkt inden efteråret 2015.

Frem til valget vil Danmarks absolut bedste politiske kommentator, Henrik Qvortrup, tage pulsen på toppolitikerne i Danmark.

Det sker her på dk4 hver søndag formiddag kl. 11 i programmet "Qvortrups Valg". Programmet bliver også udsendt søndag kl. 19.30 og 22.30, mandag kl. 17.00, tirsdag kl. 00.00 og onsdag kl. 09.00.

"Vi er glade for, at Qvortrup har taget imod vores tilbud om at lave et aktuelt politisk program", siger dk4s administrerende direktør, Stig Hasner. "Qvortrup er efter min opfattelse Danmarks bedste politiske tv-kommentator og jeg tror der er mange, ligesom jeg, der har savnet ham på tv-skærmen."

"Og jeg glæder mig til igen at beskæftige mig med det, der ligger mit hjerte allernærmest, nemlig politik", siger Henrik Qvortrup, der til februar i samarbejde med MetroXpress præsenterer en helt ny hjemmeside dedikeret til politik - "DAGENSQ".


Læs mere

Flere afsnit af "Qvortrups valg"