Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Jagtmagasinet

Jagtmagasinet

Opret dig i dag

Opret nu!
Jagtmagasinet

Bukkejagtens sjæl

De danske bukkejægere er nærmest forelsket i forårsbukken, og de byder sig selv næsten hvad som helst for at opleve bukken – og for at få mulighed for at nedlægge den.

Steen Andersen interviewer blandt andre Peter Zobel, om hvad det er, der gør bukkejagten til noget ganske særligt.

Forårsbuk.
Den 16. maj går bukkejagten ind i Danmark. Det er højtid og en stor del af landets cirka 100.000 riffeljægere må formodes at være af huse og på plads når solen står op, og det hele begynder på ny.
Bukkejagten er jægernes hjerteblod. Lige netop denne jagt betyder noget særligt for rigtig mange jægere, og i denne udsendelse opsøger Steen Andersen fire passionerede riffeljægere, for at få dem til at fortælle, hvorfor bukkejagten har en særlig betydning for dem.
Derfor møder vi i denne 25 minutter lange udsendelse, som er optaget i det spæde forår 2011, dyrlæge Charlotte Bülow, Jagtrejsedirektør Erik Hahn Pedersen, Produktionschef Jacob Kamman og direktør Peter Zobel. Men det er slet ikke deres forskellige professioner det her handler om, for i sjælen er de alle ens. De er nemlig bukkejægere, og tiltrækkes af denne jagt på en næsten dragende måde.


Læs mere

Flere afsnit af "Jagtmagasinet"