Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Anne-Vibeke rejser

Anne-Vibeke rejser

Opret dig i dag

Opret nu!
Anne-Vibeke rejser

Slovenien

Det er efterår og autocamperen er pakket til en tur gennem Vestslovenien – et område mange ”bare” kører igennem på vej til fx Kroatien, men det er en skam for det lille land, der ligger i Centraleuropa, har utrolig meget at byde på.

Slovenien blev selvstændigt d. 25.juni 1991 efter Jugoslavien gik i opløsning og siden 2004 har landet været medlem af både EU og NATO. Selvom landet er lille er der både kyst, skov, store åbne sletter og bjerge. Og hvad Slovenien måske mangler over jorden, finder du under jorden. Anne-Vibeke besøger Postojna grotten, der er Sloveniens mest besøgte attraktion, men Anne-Vibeke kommer bl.a. også til den smukt beliggende Bledsø, den hyggelige Vipavadal og Piran, der med sin skønne beliggenhed ved Adriaterhavet sagtens kunne forveksles med en kulturrig norditaliensk by.

Anne-Vibeke kører hele turen i en Adria autocamper og giver undervejs gode råd til campingferie på denne årstid, men også til hvordan man bruger landets autocamperpladser, der ofte ligger ved de store attraktioner.


Læs mere

Flere afsnit af "Anne-Vibeke rejser"