Fejlmeld


Hvis din henvendelse kræver svar, kan du forvente at høre fra os på hverdage indenfor 24 timer.

Fejlmeld

Du skal være logget ind...

Få et abonnement i dag og følg alle de nyeste afsnit af Sommersang på Sjælland

Sommersang på Sjælland

Opret dig i dag

Opret nu!
Sommersang på Sjælland

Dorthealyst Del 1

Sommersang i Mariehaven rykker denne gang til Sjælland – nærmere betegnet Herregården Dorthealyst ved Holbæk. Her samler Helge Engelbrecht med bandet Neigbours & Friends, i den smukke herregårdshave på Dorthealyst, trådene til en flot koncert under sommersolen med flere af den danske populærmusiks fineste repræsentanter. Brødrene Olsen er still going strong og sætter trumf på med en udvidet udgave af deres Grand Prix-hit fra 2000 ”Smuk som et stjerneskud”. Et begejstret publikum tager fornemt mod samtlige medvirkende, der blandt andre tæller Hallur Joensen fra Færøerne, som synger duet med Helge Engelbrecht i sangen ”Fagre Blomst”. Sangen bliver endda fremført på hele tre forskellige sprog.

På plakaten er også Annette Heick og Trine Pallesen, som på hver deres måde favner sommeren og musikken på smukkeste vis. Danmarks første Folkekor, Holbæk Sangkor, fejrer fødselsdag nummer 167 og er med på scenen flere gange i dette program i skønt samarbejde med Neighbours & Friends. Herudover er der musikalsk artisteri med harmonikavirtuosen Kristian Rusbjerg og mundharpeekvilibristen Jacob Venndt, der også viser sit talent på klingende savblad. Helge Engelbrecht binder som vanligt sløjferne på programmet, og publikum er som altid med på løjerne fra start til slut.

Medvirkende:
Brødrene Olsen, Trine Pallesen, Hallur Joensen, Annette Heick, Kristian Rusbjerg og Jacob Venndt, Holbæk Sangkor samt Neighbours & Friends under ledelse af Ronnie Flyvbjerg Olesen.


Læs mere

Flere afsnit af "Sommersang på Sjælland"